ΚΔΑΠ Δήμου Θέρμης: πολυποίκιλες δραστηριότητες που ανοίγουν τους ορίζοντες των παιδιών










Μια περίτεχνη μηχανική κατασκευή, το inchworm αλλά και το Sine Driver, ένα όχημα που με την κίνησή του σχεδιάζει μια ημιτονοειδή καμπύλη κατασκεύασαν οι μικροί μηχανικοί των εργαστηρίων ρομποτικής των ΚΔΑΠ του Δήμου Θέρμης.
Στα μαθήματα μουσικής των ΚΔΑΠ θέρμης και Βασιλικών τα παιδιά κατασκεύασαν έναν μουσικό αυλό, αλλά και το ιδιόφωνο μουσικό όργανο " το μπαστούνι της βροχής" ή " rainstick" και πειραματίστηκαν με τους ήχους που βγάζει.
Νους υγιής εν σώματι υγιείκαι για τα παιδιά που παρακολουθούν τα εικαστικά. Το θέμα στα εικαστικά αυτό το μήνα είναι η ισορροπημένη διατροφή. Με ομαδικές κατασκευές από πλαστελίνη, τα παιδιά γίνονται σεφ και φτιάχνουν πιάτα, τα οποία κατατάσσουν σε υγιεινά και ανθυγιεινά.
Στα Κέντρα Απασχόλησης του Δήμου Θέρμης φροντίζουμε να καλύπτουμε όλα τα ενδιαφέροντα των παιδιών. Τα παιδιά αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο τους μέσα από οργανωμένες ομάδες με δράσεις όπως καλλιτεχνικά εργαστήρια, κατασκευές, μουσικοκινητική αγωγή, πιλάτες, λάτιν, στίβο, ρομποτική και εργαστήρια πληροφορικής και οι γονείς εξυπηρετούνται στις ανάγκες της καθημερινότητάς τους έχοντας στη διάθεσή τους ένα δημιουργικό & ασφαλή χώρο παραμονής των παιδιών τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα παιδιά των ΚΔΑΠ Θέρμης και Τριλόφου γνωρίζουν το άθλημα της ενόργανης γυμναστικής

Μέρα εθελοντισμού στο 1ο Δ.Σ.Πλαγιαρίου την Κυριακή των Βαΐων 1η Απριλίου

Με πληθώρα δράστηριοτήτων αλλά και θέσεων άνοιξαν τις πόρτες τους τα ΚΔΑΠ του δήμου Θέρμης - Συνεχίζονται οι εγγραφές