Το 10ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής της Περιφέρειας Κεντ. Μακεδονίας διοργανώνεται φέτος, από τις 17 έως τις 20 Απριλίου 2018 στο ΝΟΗΣΙΣ.

Το 10ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής της Περιφέρειας Κεντ. Μακεδονίας διοργανώνεται φέτος, από τις  17 έως τις 20 Απριλίου 2018 στο ΝΟΗΣΙΣ.  
Πρωτότυποι κάδοι απορριμμάτων, οικολογικά ρομπότ και έξυπνα φανάρια είναι ορισμένες μόνο από τις ιδέες που θα παρουσιαστούν στη διάρκεια του τετραήμερου 10ο Μαθητικού Συνεδρίου Πληροφορικής, που διοργανώνεται στο στο Συνεδριακό Κέντρο "Ν.Οικονόμο-ΝΟΗΣΙΣ" του Κέντρου Διάδοσης  Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας. Στο πλαίσιο του συνεδρίου περίπου 3000 μαθητές από 145 σχολεία της Κεντρικής Μακεδονίας και όμορων περιφερειακών διευθύνσεων εκπαίδευσης θα παρουσιάσουν 240 ευρηματικές εργασίες.
Τη διοργάνωση του συνεδρίου έχουν αναλάβει η Περιφερειακή Διεύθυνση Α' βαθμιας και Β' βαθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και το Ίδρυμα Νόησις - Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας καθώς και το Σωματείο Φίλοι του Ιδρύματος Κ.Δ.Ε.Μ.Τ και οι Σχολικοί Σύμβουλοι Πληροφορικής.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα παιδιά των ΚΔΑΠ Θέρμης και Τριλόφου γνωρίζουν το άθλημα της ενόργανης γυμναστικής

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη το Φεβρουάριο έχουμε θέμα τις … μάσκες!

Μέρα εθελοντισμού στο 1ο Δ.Σ.Πλαγιαρίου την Κυριακή των Βαΐων 1η Απριλίου