Με αφορμή τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών εξετάσεων, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά από την αντιδημαρχία Παιδείας

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στις σπουδές και καλή πορεία στο νέο κεφάλαιο της ζωής, που αρχίζει για όλα τα νέα παιδιά. Κάθε αγώνας, ανεξάρτητα από την έκβασή του, αναδεικνύει νικητές όλους όσους συμμετέχουν. Κάποιους, γιατί πέτυχαν στον στόχο τους, άλλους γιατί πέτυχαν σε κάποια Σχολή και κάποιους, γιατί κέρδισαν μια εμπειρία ζωής, επειδή προσπάθησαν, αλλά για οποιονδήποτε λόγο δεν τα κατάφεραν.

Σημασία, έχει ο αγώνας που δόθηκε, πρώτα πρώτα τα παιδιά, από τους γονείς και τους καθηγητές. Αισθανόμαστε υπερήφανοι για όλα τα παιδιά μας. Για όσα πέτυχαν, για όσα θα ξαναπροσπαθήσουν και για όσα θα κάνουν άλλες εκπαιδευτικές και επαγγελματικές επιλογές στη ζωή τους.
Το μέλλον
σας ανήκει και εμείς έχουμε χρέος να κάνουμε τα πάντα για να το εγγυηθούμε.

Για να επιβραβεύσουμε την προσπάθειά σας, για να γιορτάσουμε την αποφοίτησή σας, αλλά και για να ευχηθούμε μια καλή νέα σχολική χρονιά σε όλους, σας καλούμε σε μια γιορτή στο Φράγμα της Θέρμης αφιερωμένη σε εσάς, τη νεολαία με τους ήχους των ΚΟΖΑ ΜΟΣΤΡΑ που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12/9.

Για την αντιδημαρχία Παιδείας, δια βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς και Κοινωνικής Πολιτικής
Στέλιος Αποστόλου
Αντιδήμαρχος




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα παιδιά των ΚΔΑΠ Θέρμης και Τριλόφου γνωρίζουν το άθλημα της ενόργανης γυμναστικής

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη το Φεβρουάριο έχουμε θέμα τις … μάσκες!

Μέρα εθελοντισμού στο 1ο Δ.Σ.Πλαγιαρίου την Κυριακή των Βαΐων 1η Απριλίου