Με πληθώρα δράστηριοτήτων αλλά και θέσεων άνοιξαν τις πόρτες τους τα ΚΔΑΠ του δήμου Θέρμης - Συνεχίζονται οι εγγραφές



Με πληθώρα διαθέσιμων θέσεων άνοιξαν οι πόρτες στα ΚΔΑΠ Θέρμης, Νέου Ρυσίου, Τριλόφου και Βασιλικών. Καθημερινά από τις 07:30 – 15:30 για το διάστημα μέχρι και 10 Σεπτεμβρίου 2018 και κατόπιν σε απογευματινή βάρδια, το προσωπικό των ΚΔΑΠ ήδη υποδέχεται τα παιδιά του Δήμου Θέρμης που συμμετέχουν δωρεάν, τόσο μέσα από το ΕΣΠΑ όσο και με μηναία καταβολή τροφείων.
Ρομποτική και πληροφορική– ECDL, παιδικό pilates, zumba, πινγκ πονγκ, παιδαγωγικά – κινητικά παιχνίδια, εικαστικά εργαστήρια, αθλήματα, ενόργανη γυμναστική, μουσικοκινητική αγωγή και αγγλικά είναι ορισμένες από τις δραστηριότητες που θα αναπτύσσονται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς μέχρι τις 31/7.
Για την εγγραφή των παιδιών τους οι γονείς μπορούν να απευθύνονται τόσο στα κατά τόπους ΚΔΑΠ όσο και στα γραφεία του Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας-Φροντίδας & Προσχολικής Αγωγής Δήμου Θέρμης», στον Τρίλοφο.
Η προθεσμία της εγγραφής για γονείς που είναι δικαιούχοι της 1ης κατανομής αξίας τοποθέτησης (voucher) έχει παραταθεί έως και την Παρασκευή 7/9, ενώ παράλληλα συνεχίζεται η εγγραφή παιδιών με μηνιαία καταβολή τροφείων.

Παρακαλούνται οι γονείς που ενδιαφέρονται για τη 2η κατανομή αξίας τοποθέτησης (voucher) να ενημερώνονται είτε μέσω του site της ΕΕΤΑΑ, είτε μέσω του νομικού προσώπου με σκοπό τη χορήγηση βεβαίωσης διαθέσιμων θέσεων στα ΚΔΑΠ.

Πληροφορίες – Εγγραφές: Δημοτικό Κατάστημα Τριλόφου -Πλατεία Δημαρχείου 23923 30213, 219, & 214.

ΚΔΑΠ ΘΕΡΜΗΣ: 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΜΑΝΔΡΙΤΣΑ 2 – ΘΕΡΜΗ, ΤΗΛ: 2310 460296
ΚΔΑΠ Ν. ΡΥΣΙΟΥ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ν. ΡΥΣΙΟΥ, 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ – Ν. ΡΥΣΙΟ,ΤΗΛ: 23920 73557
ΚΔΑΠ ΤΡΙΛΟΦΟΥ: 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ – ΤΡΙΛΟΦΟΣ, ΤΗΛ: 23920 66084
ΚΔΑΠ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ, ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΟΣ – ΒΑΣΙΛΙΚΑ, ΤΗΛ:23960 23713

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα παιδιά των ΚΔΑΠ Θέρμης και Τριλόφου γνωρίζουν το άθλημα της ενόργανης γυμναστικής

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη το Φεβρουάριο έχουμε θέμα τις … μάσκες!